EbreNotícies

L’abocador i la planta de compostatge del Mas de Barberans estrenen maquinària

Aquest passat dimecres, 9 d’octubre, es va fer la recepció d’una nova maquinària per a les instal·lacions de tractament de residus del Mas de Barberans, que són titularitat del COPATE. En concret, s’han adquirit una màquina carregadora i una màquina telescòpica o manipuladora, amb l’objectiu de substituir maquinària molt vella, que portava més de 22 anys en funcionament, i que calia renovar de fa temps, per tal d’optimitzar l’operativa i la logística dels processos diaris de tractament dels residus, així com millorar les condicions de treball i de seguretat del personal de les instal·lacions.

S’ha donat la màxima versatilitat a la maquinària adquirida; així, s’han subministrat 3 complements per a cadascuna, per tal que puguin realitzar tasques molt diverses, des de carregar i descarregar residus i altres materials, netejar paviments i vials amb l’escombradora, feines d’elevació, facilitar la càrrega de la fracció vegetal amb pinces especials, etc.

La licitació es va fer a principis de juny, mitjançant un procediment obert i tramitació ordinària, una per a cada màquina, amb un total de 284.279€, IVA inclòs. L’empresa adjudicatària que les va subministrar ha estat Geancar Maquinaria S.A. A més, aquesta empresa s’ha quedat la flota antiga substituïda per tal de revaloritzar-les.

El president del COPATE, Joan Alginet, ha ressaltat que “tenir instal·lacions de referència, amb tots els equipaments, personal tècnic i maquinària adient ens fa prestar diàriament un millor servei de recollida i gestió de residus als nostres municipis”.

L’acta de recepció de la nova maquinària es va fer el passat dimecres, 9 d’octubre, una vegada es va comprovar que funcionava correctament amb tots els complements corresponents.

Redacció J.Ll.V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close