14.3 C
Amposta

La URV i els col·legis d’advocats renoven la col·laboració per impartir el Màster en Advocacia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La URV, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa han renovat avui el conveni per continuar impartint el Màster universitari en Advocacia, que habilita per presentar-se a l’examen d’Estat que donaaccés a la professió d’advocat o advocada.

Es consolida així la col·laboració que les quatre institucions van iniciar l’any 2012,i que ha donatbons resultats, ja que la taxa d’obtenció de l’acreditació per a l’exercici de l’advocacia dels i les estudiants d’aquest màster se situa entre les més altes del’Estat en totes les seves edicions.

El màster, que es va començar a impartir el curs 2013-2014, proporciona una formació jurídica teòrica pràctica avançada, que permet al‘estudiant obtenir no només l’habilitació per accedir a l’examen d’Estat, sinó també formar-secom a professional preparat i responsable amb el futur. A més, amb el programa de simultaneïtat, l’estudiantes pot especialitzar cursant, a la vegada, un altre dels màsters oficials de la Facultat de Ciències Jurídiques.

El conveni que han signat aquest divendres els responsables dels col·legis d’advocats de Tarragona, Reus i Tortosa i la URV permetrà continuar impartintel Màster universitari en Advocacia amb un equip docent preparat i compromès, format per un40% de professorat universitari doctor, un 55% d’advocats i advocades de reconegut prestigi en exercici,  i un 5% de professionals d’altres àmbits jurídics.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -