14.3 C
Amposta

La Unió de Comerciants de Gandesa sorteja 800€ en vals de compra per fomentar el comerç de proximitat aquest Nadal

L'Ajuntament de Gandesa i els comerciants fan una crida a comprar en clau de proximitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Unió de Comerciants de Gandesa ha presentat la seva campanya nadalenca, amb la que volen premiar les compres als comerços, hostaleria i serveis de Gandesa, mitjançant els vals de regal de fins a 800€ per utilitzar en els establiments gandesans.

Aquests 800 € es repartiran en vals de compra la següent forma: un premi de 200 €, un premi de 100 € i 10 premis de 50 €. Hi podran participar totes les persones que facin compres durant la darrera setmana de novembre i fins al 27 de desembre en els comerços associats a la UCG, en forma d’una participació per cada compra.

El sorteig es realitzarà el 29 de desembre 2020 i els vals per gaudir del comerç gandesà s’hauran d’utilitzar entre el 30 de desembre i el 6 de gener del 2021.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha volgut agrair la iniciativa de la UCG, que el consistori reforçarà mitjançant una campanya publicitària a les xarxes socials adreçada a tots els veïns i veïnes de la Terra Alta, per tal de fomentar les compres a Gandesa, dinamitzar el municipi i fomentar el consum de proximitat: “Ara més que mai fem una aposta pel comerç local, l’activitat econòmica i el consum de proximitat, per contribuir a la reactivació després d’un any molt difícil“, ha declarat l’alcalde.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -