14.3 C
Amposta

La Travessa per la Llibertat de Jordi Turull arriba a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Divendres 4 juny, un cotxe surt de la Delegació del Govern de Tortosa, travessa el carrer Muntaner a la recerca de l’AP-7 a l’Aldea, va cap a Lledoners. El vehicle porta dos ocupants, amics de fa anys, amics de milers de batalles, però també d’alegries i complexitats: Xavier Pallarès i Annabel Marcos, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i secretària de la Funció Pública de la Conselleria de Governació, respectivament.

Aproximadament a les quatre de la tarda Xavier Pallarès i Annabel Marcos, arriben al seu destí: la presó de Lledoners. Allí, van a visitar a un gran i vell amic, el conseller Turull.

És una visita plena d’emocions, complicitats i complexitats. El conseller és un amic que compleix injustament una condemna immoral pel simple fet d’haver posat unes urnes. Els informa que té la intenció de recórrer Catalunya tan aviat com surti de la presó. La seva energia i entusiasme són contagiosos. D’aquella reunió entre tres grans amics neix la Travessa per la Llibertat.

Avui 23 juliol es realitza la catorzena etapa de la Travessa per la Llibertat. Una etapa que porta al conseller Turull a les Terres de l’Ebre. El recorregut d’avui 23 de juliol serà de Móra d’Ebre a Gandesa, concretament, a la plaça de la Plana. En aquest punt concret el conseller Turull ha fet un discurs al públic que l’acompanya recordant sobretot les mostres d’afecte que rebia mentre complia una condemna injusta. A l’acte han assistit els diputats Albert Batet, Irene Negre, Mònica Sales així com altres membres de Junts per Catalunya com Annabel Marcos, Xavier Pallarès, Mercè Miralles, Eva Panisello, Jaume Sabaté, Lídia Pino, Marina Rojals, Sisco Vernet i Joaquim Miralles.

Demà 24 juliol es realitzarà l’última etapa d’aquesta Travessa per la Llibertat. El recorregut serà de Gandesa a Arnes. Curiosament, el poble natal de Xavier Pallarès, on també s’espera una rebuda multitudinària per part de la ciutadania en mostra de solidaritat i suport al conseller legítim Jordi Turull.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -