14.3 C
Amposta

La Terra Alta tindrà el primer Carnet Jove comarcal del país

La iniciativa vol "potenciar l'arrelament a la comarca" i ja té un miler de titulars

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Terra Alta és la primera comarca del país que posa en marxa el Carnet Jove comarcal. S’amplia així la prova pilot que l’Agència Catalana de Joventut va iniciar el 2018 amb el carnet jove local de vuit municipis catalans. Més d’un miler de joves són titulars del Carnet Jove a la Terra Alta i poden gaudir dels nous avantatges, sobretot en comerços i establiments locals. L’objectiu és “estrènyer l’arrelament i identitat amb el municipi i la comarca, i reforçar el vincle amb el comerç de proximitat”. Els nous carnets joves que s’expedeixin inclouran el logotip del Consell Comarcal de la Terra Alta i la novetat és que té un format digital i es pot fer servir directament des de l’aplicació mòbil del Carnet Jove.

Per disposar del carnet, els joves han d’acreditar que resideixen a la Terra Alta, amb el DNI o el certificat d’empadronament. Els joves que ja eren titulars del Carnet Jove genèric no l’han de renovar. Disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove de la Terra Alta des de l’aplicació.
Els avantatges que trobaran amb el Carnet Jove a la comarca els permetrà usar-lo diàriament, més enllà del transport públic i de grans cadenes comercials que limitaven el seu ús. El jovent que viu fora també podrà gaudir de les diverses promocions quan retornin el cap de setmana o durant les vacances.

Per a les empreses de la Terra Alta és “una oportunitat d’entrar a formar del projecte de la magnitud del Carnet Jove”, potenciar el comerç de proximitat i tenir “visibilitat més enllà dels límits comarcals”. Recentment es va iniciar la campanya de captació entre el comerç, les empreses i les entitats de la comarca i, dels 15 avantatges i descomptes que hi havia fins ara, s’ha passat a prop de 40, amb nous àmbits com la formació, la informàtica, la perruqueria o estètica, i que s’afegeixen a propostes amb avantatges de l’àmbit de l’esport, la salut, la cultura o el lleure, que ja existien.

Els ajuntaments també oferiran aviat un seguit d’avantatges en serveis municipals, com descomptes en centres d’interpretació locals, equipaments esportius i d’oci, espais de treball col·laboratiu o en actes culturals i festius.

Tots els titulars del Carnet Jove d’altres àmbits també es poden beneficiar dels descomptes al comerç i serveis locals de la Terra Alta. Són més de 16.000 joves a les Terres de l’Ebre, més de 500.000 a Catalunya, i més de 6 milions a Europa.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -