14.3 C
Amposta

La Taula d’Enoturisme de la DO Terra Alta comença a treballar per millorar l’oferta i atreure més visitants

Crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, en el marc de la pandèmia, objectius immediats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Taula d’Enoturisme de la DO Terra Alta s’ha reunit per primer cop aquest dimecres al migdia amb l’objectiu de millorar l’oferta i poder incrementar el nombre de visitants, tant a Catalunya com a l’exterior, que visiten la comarca per dur a terme aquestes activitats. Impulsada pel Consell Comarcal el 2019, els agents socioeconòmics que hi participen volen dinamitzar la Ruta del Vi com a destinació turística i com una de les bases de model de desenvolupament econòmic territorial. Segons dades de la DO, el passat 2019 la comarca va rebre 34.200 visitants i va comercialitzar 64 activitats enoturístiques –principalment, visites a cellers i tastos guiats- en set idiomes diferents.

De forma immediata, de cara l’exercici 2020/2021, la taula treballarà per crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, per complir els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el marc de la pandèmia de la covid-19.

Integrada per representants del sector públic i del privat, amb representació de la DO Terra Alta, el Consell Comarcal, el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Taula es preveu reunir un mínim de tres cops a l’any. La pròxima trobada està prevista quan finalitzi la campanya actual de la verema.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -