14.3 C
Amposta

La tapa ‘Porka misèria’ de La Beerreria guanya la XI Ruta de la Tapa Porca de Móra d’Ebre

La proposta de carn metxada i cansalada ibèrica s’imposa per votació popular en una edició amb gran participació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

 La tapa ‘Porka misèria’ de La Beerreria ha estat la guanyadora de la XI Ruta de la Tapa Porca de Móra d’Ebre, un certamen gastronòmic que ha tornat a omplir els bars i restaurants del municipi. La seva proposta, una cresta de carn metxada amb cansalada ibèrica, escuma de formatge i un toc de cibulet, ha estat la més votada pel públic.

La regidora de Comerç, Maria Rodríguez, ha destacat la satisfacció dels establiments participants i ha assegurat que l’Ajuntament continuarà donant suport a aquesta iniciativa. “És una ruta que dona vida a la població i que, onze anys després, continua ben viva”, ha afirmat, tot felicitant La Beerreria pel reconeixement.

Aquest matí s’ha fet el recompte de les butlletes dipositades als establiments i a l’Ajuntament per escollir la millor tapa. A més, la propera setmana es realitzarà un sorteig en directe a Ràdio Móra d’Ebre entre els participants, amb tres vals de 60 euros per gastar en els bars i restaurants de la ruta.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de diversos establiments locals com Avenida, Beerreria, FreeMan, Poliesporiu, La Creu, Freddie’s, Noisette i 7 de Ribera, i ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Oliva, San Miguel i l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Redacció M.F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -