14.3 C
Amposta

La sortida de l’AP-7 des de Masdenverge comença a ser una realitat

L'objectiu d'aquestes obres és millorar l'accessibilitat al territori al corredor de l'autopista i adaptar-lo a la nova configuració de mobilitat, per l'augment del trànsit causat per l’alliberament de les autopistes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El govern espanyol i el de la Generalitat han acordat finançar diverses connexions a l’AP-2 i l’AP-7 amb 250 milions d’euros, incloent-hi la sortida des de Masdenverge, al Montsià. L’objectiu d’aquestes obres és millorar l’accessibilitat al territori al corredor de l’autopista i adaptar-lo a la nova configuració de mobilitat, per l’augment del trànsit causat per l’alliberament de les autopistes.

El senador Manel Vega, de la província de Tarragona, s’ha mostrat satisfet amb “un govern que compleix amb el territori” i ha destacat que “aquesta obra, llargament reivindicada pel territori”, es durà a terme després que el Consell de Ministres autoritzés el compromís de despesa per assumir els acords del conveni amb la Generalitat, que permetrà que sigui el mateix govern català qui les executi.

Albert Salvadó, delegat del govern, també s’ha mostrat molt satisfet amb el traspàs de recursos cap a la Generalitat i ha declarat que ara començaran els tràmits d’expropiacions, licitacions i adjudicació de l’obra. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, també ha expressat que aquest traspàs “els genera una certa tranquil·litat“, afegint que “a escala local, aquesta inversió anirà molt bé, ja que molt prop de la futura sortida a l’autopista, des de Masdenverge, hi ha els dos polígons que ajudaran a millorar les infraestructures i augmentar la competitivitat”.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -