14.3 C
Amposta

La Sénia celebra la Fira d’Artesania de la Fusta i Moble i la Festa del Moble aquest cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Sénia ja ha fet públic el cartell i el tríptic de la XIV Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble i IX Festa del Moble, previstes per aquest cap de setmana, 22 i 23 d’octubre. La fira se situarà al Pavelló Polivalent de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

La Fira d’Artesania de la Fusta i del Moble de la Sénia és un projecte que es va iniciar l’any 2009 per dinamitzar el sector artesà local, el qual ha estat la base en què s’ha fonamentat el desenvolupament econòmic de la població al llarg dels últims anys. Amb la intenció de potenciar tot el sector de la fusta, l’any 2013 es va decidir complementar la mostra amb la Festa del Moble, on la implicació a aquest nivell de la Federació de Comerciants del Moble de la Sénia va esdevenir un gran èxit. A grans trets, aquesta festa comporta que, durant el cap de setmana de la mostra, les botigues de mobles també obren les portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per recordar que la Sénia continua sent un important referent en el comerç del moble.

Altres organismes locals implicats en l’organització d’aquest esdeveniment són el Col·lectiu d’Empresaris del Moble (CEMS), el Centre d’Estudis Seniencs, el Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble (CENFIM) i la Federació de Comerç de la Sénia (FECOSE).

Podeu consultar tota la programació aquí.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -