14.3 C
Amposta

La Sénia celebra la 20a edició de la seva Fira Gastronòmica

Aquest any, la Fira posa èmfasi en els lligams del territori, destacant la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre i el projecte Lligallos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Sénia es prepara per viure un cap de setmana ple de gastronomia, tradició i festa amb la celebració de la 20a Fira Gastronòmica, que tindrà lloc els pròxims 4 i 5 de maig al nucli antic de la vila.

La Fira, que s’ha convertit en punt de referència del calendari local, promet reunir els millors sabors del territori, així com activitats per a tota la família. La inauguració tindrà lloc dissabte 4 de maig a les 12:00 h, marcant el començament d’un cap de setmana dedicat a l’alimentació, la cultura i la tradició. A més, el diumenge 5 de maig a les 11:00 h, els assistents podran gaudir de les tradicionals Curses de Cavalls a l’Hipòdrom del Pla de Roquillo, que inclouran una cursa de pura sang anglesa.

Curses de cavalls a la Fira Gastronòmica

Un dels plats forts d’aquesta edició seran els showcookings a la carpa de l’Ajuntament, on el públic podrà gaudir d’una experiència culinària única de la mà de diversos talents del territori. Dissabte 4, a les 12:15 h, després de la presentació del projecte “Ligallos“, la cuinera i professora de cuina, Vanessa Bustos, ens delectarà amb una demostració inspirada en una recepta antiga de corder com a aliment principal, fent homenatge als sabors tradicionals. A la tarda, a les 19:00 h, el reconegut xef Albert Guzmán, captivarà amb la seva cuina creativa i elaborada, vinculada a la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, amb un showcooking que promet emocionar els paladars més exigents. I com a activitat de cloenda de la mostra, diumenge 5 de maig a les 19:30h, la famosa pastissera, barista, escriptora i presentadora de televisió catalana, Gessamí Caramés, farà una demostració de l’elaboració en viu d’un exquisit pastisset de mató de cabra.

Aquest any, la Fira posa èmfasi en els lligams del territori, destacant la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre i el projecte Lligallos, que ressalten la singularitat de la regió amb aquests camins tan antics.

Els estands de productes gastronòmics i artesans, les tavernes amb productes locals, els showcookings, els tallers familiars, i les degustacions, entre altres activitats, ompliran el recinte de la fira, garantint una experiència enriquidora i festiva per a tots els visitants.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -