14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre serà seu de la Mobile Week Catalunya per quart any consecutiu

El certamen se celebrarà del 25 d'abril a l'1 de maig a la Ribera i en quinze àmbits territorials més de la resta de Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Entre final d’abril i principi de maig, la Mobile Week Catalunya tornarà a la Ribera d’Ebre. La comarca ha rebut amb satisfacció la decisió dels organitzadors que per quart any consecutiu han situat la Ribera entre els territoris catalans pioners en la difusió de les noves tecnologies entre la ciutadania. La comarca és un dels setze àmbits territorials de Catalunya que organitzaran activitats en el marc d’aquesta iniciativa de Mobile World Capital Barcelona impulsada juntament amb la Generalitat de Catalunya. El certamen vol apropar la tecnologia a la ciutadania i aspira a minimitzar les bretxes digitals entre la població, tot aportant eines i recursos per afrontar el dia a dia en matèries com ara drets digitals, entreteniment i nous mitjans digitals, habilitats professionals digitals i educació o desinformació.

L’esdeveniment se celebrarà entre el 25 d’abril i el 31 de maig i més enllà de la comarca de la Ribera d’Ebre també hi participaran vuit municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Centelles, Mataró, Olesa de Montserrat, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes – Sitges i Vilanova i la Geltrú); dos de la Catalunya Central (Manresa i Igualada); dos de la demarcació de Girona (Girona i Figueres); dos de Lleida (Lleida i Mollerussa) i un de l’Alt Pirineu (la Seu d’Urgell). La Ribera és l’únic àmbit territorial de les Terres de l’Ebre i la demarcació de Tarragona que hi participa.

Aquesta edició girarà al voltant de temàtiques com la protecció dels drets digitals de la ciutadania, la desinformació i la privacitat de dades; les habilitats digitals i el paper clau de l’educació per formar joves i, alhora, potenciar l’augment de perfils femenins en les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts Gràfiques i Matemàtiques); o l’exploració de les noves eines i mitjans digitals en l’àmbit de la cultura i l’entreteniment.

Totes les ciutats i territoris que es van presentar a la convocatòria per participar en la quarta edició de la Mobile Week Catalunya van aportar un avantprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre 3 i 5 dies. Un equip integrat per membres destacats de Mobile World Capital Barcelona i del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori han valorat les propostes presentades, d’entre les quals han seleccionat les dels setze territoris que acolliran la Mobile Week Catalunya 2022.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -