14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre reconeix la seua gent gran en la Festa de l’Avi i l’Àvia comarcal

L’acte s'ha celebrat aquest dimarts i ha reconegut el restaurtador moranovenc Joan Ramón Casanova Falcó com a Avi Comarcal 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de l’aturada de dos anys per la pandèmia, enguany la Ribera d’Ebre ha recuperat la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal. L’acte, promogut pel Consell Comarcal i les diverses associacions de jubiltats i gent gran de la Ribera d’Ebre, és itinerant i enguany s’ha celebrat a la plaça del teatre La Llanterna de Móra d’Ebre. Així, aquest dimarts al vespre s’ha fet un reconeixement a la trajectòria vital i professional a dotze avis i àvies (un per cada municipi de la comarca) amb una menció especial a Joan Ramon Casanova Falcó de Móra la Nova, que ha rebut la distinció d’Avi Comarcal 2022.

Després del discurs de benvinguda de Núria Griera, presidenta del Casal de Jubilats de Mora d’Ebre, l’alcalde de Móra d’Ebre Rubén Biarnés ha destacat la tasca de la gent gran de la comarca “per a la cohesió de les famílies i la transmissió de valors”. Per la seua banda, Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal, ha agraït la seua implicació en el Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca: “Avui és dia de compartir bones emocions, bones experiències pel camí de la vida i l’alegria que els vostres convilatans us hagin escollit com a àvis i àvies representants de cada poble”. Finalment el delegat de govern a les Terres de l’EbreAlbert Salvadó ha destacat que la importancia de les associacions de jubilats “per al dinamisme social de la comarca, imprescindible per poder  seguir construint un país millor”.

En l’acte, coorganitzat pel Consell, l’Ajuntament i Casal de Jubilats de Mora d’Ebre ha culminat en un sopar i a més de Joan Ramon Casanova de Móra la Nova ha reconegut la trajectòria dels següents avis i àvies: Pere Montaña Montaña d’Ascó; Rosa Àvila Martínez, de Benissanet; Jaume Masip Vidal, de Flix; Antonio Casadó Vidiella de Garcia; Josep Maria Mateu Monclús, de Ginestar; Natàlia Bartomomé Piñol, de la Plama d’Ebre; Carme Borràs Sentís, de la Torre de l’Espanyol; Carme Segarra Pedrola, de Miravet; Valero Benaiges Farnós, de Rasquera; Pepita Vila Teixidó de Vinebre i René Femenía Piñol de Móra d’Ebre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -