14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre dobla les connexions de bus amb Tarragona i Reus

Les noves expedicions permeten un estalvi de quinze minuts respecte el trajecte actual

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Ribera d’Ebre ha doblat les connexions d’autocar amb Reus i Tarragona. Així, es passa de les quatre expedicions actuals des de Móra d’Ebre a vuit en els dos sentits. A més, són quinze minuts més ràpides que el trajecte que hi havia fins ara perquè no fan parades. En període lectiu, la millora consisteix en afegir dues noves expedicions d’anada i de tornada que permeten un increment notable de possibilitats de desplaçament al matí cap a Reus i Tarragona, fet que permet omplir el buit de vuit hores sense servei. De manera similar, l’oferta es completa afegint dues noves expedicions d’anada i tornada en període no lectiu. Les noves expedicions estaran coordinades amb l’oferta interior de la Ribera d’Ebre que ja es va millorar el juny.

Millores amb Reus i Tarragona lectius

 

En període lectiu, la millora consisteix en afegir dues noves expedicions d’anada i de tornada que permeten un increment notable de possibilitats de desplaçament al matí cap a Reus i Tarragona, omplint el buit existent de 8 hores sense servei. Això permetrà noves opcions de desplaçament per tot tipus de mobilitat, també l’associada a motius laborals i d’estudi.

 

 

Millores amb Reus i Tarragona no lectius

De manera similar, la millora es completa afegint dues noves expedicions d’anada i tornada en període no lectiu. Les noves expedicions potencien també els desplaçaments matinals, cobrint franges horàries sense servei actualment.

Per exemple, pel que fa les connexions, l’usuari que agafi l’autobús que surt a les 6.40h de Riba-Roja i arriba a Móra d’Ebre a les 7.37h, podrà agafar l’autobús que surt a les 7.45h per anar a Reus/Tarragona.

 

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -