14.3 C
Amposta

La regidoria d’Acció Educativa dur a terme diferents accions als centre educatius de l’Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La regidoria d’Acció Educativa de l’Ajuntament de l’Aldea dona a conèixer les accions que s’han dut a terme durant aquest estiu als col·legis i llar d’infants de la localitat. Al juny es van posar a treballar conjuntament amb els centres educatius per tal de resoldre totes les mancances que sofrien i donar resposta a totes les seues necessitats, donat que des de la regidoria i l’equip de govern apunten que és molt important l’educació i el benestar dels nens i les nenes.

Algunes de les accions encara s’estan duent a terme son les següents: al Col·legi 21 d’abril, s’ha reparat i pintat la façana exterior, s’han fet treballs de substitució d’electrodomèstics, reparacions elèctriques vàries, substitució de lluminàries per lluminàries led, s’han reparat gotelleres, manteniment de jardins, etc. Al col·legi Maria Garcia Cabanes, s’han pintat 11 aules i altres petits espais, s’ha rehabilitat l’aula d’anglès, l’aula del laboratori, s’han reparat gotelleres, manteniment de jardins, reparacions de voreres dels patis, etc. A l’Escola Bressol del Delta, s’ha posat un porter de seguretat, equipament reclamat durant anys per part de l’escola, petició que no va ser mai escoltada. També s’han reparat gotelleres i s’està pendent d’arreglar una escala exterior per complir amb la normativa de seguretat.

S’han fet més actuacions i encara continuen treballant en la millora dels equipaments educatius, però des de l’Ajuntament de l’Aldea creuen que la feina feta fins ara facilitarà el dia a dia dels centres, i diuen que continuen compromesos amb l’educació i volen treballar per a dur a terme el paquet d’accions conjuntes des de l’Ajuntament i els centres educatius durant el curs escolar 2019-2020, apostant, com diuen, per la millora del servei educatiu del poble.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -