14.3 C
Amposta

La Ràpita treu a licitació el projecte per remodelar la piscina per un import de gairebé 900.000 euros

Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita: "La remodelació de la piscina municipal és un dels projectes importants d’aquesta legislatura que es farà realitat el 2022"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita treu a licitació el projecte per remodelar la piscina municipal, situada al Parc de Garbí. Contemplant totes les actuacions necessàries per reformar l’equipament esportiu, el projecte té un pressupost d’execució que ascendeix a 895.122 €.

L’Ajuntament de la Ràpita licita aquesta remodelació integral de la piscina de la Ràpita davant la necessitat de millorar els accessos i la zona dels vestidors. Així com de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permeti fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i que millori la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. El projecte també contempla la construcció d’una piscina annexa per fer noves activitats.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que “la remodelació de la piscina de la Ràpita és un dels projectes importants d’aquesta legislatura que es farà realitat el 2022”. Caparrós afegeix que “es tracta d’un projecte estratègic ja que la piscina municipal és un dels principals equipaments esportius del nostre poble i després de vint anys és imprescindible fer aquesta reforma integral que l’acabi convertint en una piscina adequada als temps que estem”.

Accedeix al perfil de contractant per consultar el contracte d’obres per a l’execució del projecte de remodelació de la piscina municipal.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -