14.3 C
Amposta

La Ràpita s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple de l’Ajuntament de la Ràpita, reunit en la sessió ordinària del mes de juliol, s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre un model de mobilitat més saludable, segur, sostenible i menys contaminant en benefici de tothom. La Setmana de la Mobilitat d’enguany se celebra entre el 16 i 22 de setembre sota el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”.

Amb l’acord, aprovat per tots els membres del plenari, el consistori es compromet a fomentar la mobilitat sostenible i saludable amb formació sobre la seguretat viària i sostenible a la comunitat educativa; amb una campanya informativa sobre els vehicles de mobilitat personal, especialment bicicletes i patinets elèctrics; i amb l’adaptació de circuits urbans per a persones amb mobilitat reduïda. A més, amb la proposta, l’Ajuntament de la Ràpita s’adhereix a l’Estratègia Catalana de la bicicleta 2025, a l’Acord nacional per a l’Agenda 2030 a Catalunya i a l’Aliança Catalunya 2030.

D’altra banda, també s’ha aprovat, per unanimitat, l’adhesió a la tercera pròrroga de l’Acord marc de mobilitat sostenible amb destinació a les entitats locals de Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis; i la moció conjunta de tots els grups municipals i la regidora no adscrita de suport al Tractat sobre la prohibició de les armes nuclears.

Per finalitzar el ple, l’alcalde del municipi, Josep Caparrós, s’ha adreçat a tots els rapitencs i rapitenques per desitjar-los unes bones Festes Majors 2021, “son unes festes singulars per la situació en què ens trobem, però respectant totes les mesures les podem disfrutar. Us desitjo unes bones festes majors i un bon estiu a tots i totes”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -