14.3 C
Amposta

La Ràpita participa com a Vila Marinera en el ‘Workshop Lugares que te inspiran’

L’Agència Catalana de Turisme organitza un workshop per donar a conèixer les ciutats i viles amb caràcter de Catalunya al mercat espanyol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Ràpita ha participat com a Vila Marinera en el Workshop Lugares que te inspiran que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme. L’Oficina de Turisme i l’Estació Nàutica de la Ràpita han promocionat la Ràpita com a destí turístic davant d’onze operadors en una jornada de dues hores de reunions virtuals consecutives. Les reunions es van dividir en dues sessions i van tenir una durada de deu minuts cadascuna. 

El Workshop Lugares que te inspiran va tenir lloc, de forma virtual, el dijous, 22 d’octubre, a les 16 h. El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, qui va estar l’encarregat de donar la benvinguda als participants, va exposar la importància de donar a conèixer un destí innovador, atractiu i amb multitud de llocs per visitar. David Font va remarcar que “programes de l’Agència Catalana de Turisme com ‘Barris i Viles Marineres’, que donen a conèixer l’oferta gastronòmica i paisatgística de l’entorn, els costums, les tradicions i el patrimoni cultural, tenen un valor afegit per als visitants”. 

La Ràpita fou una de les primeres Viles Marineres de Catalunya certificades per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2019, i participa del programa de promoció d’aquest segell turístic que aglutina les viles catalanes que conserven el seu caràcter mariner i la tradició pesquera.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -