14.3 C
Amposta

La Ràpita acull la 1a Gala del Joc Tradicional el 18 de març

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dissabte 18 de març a les 5 de la tarda a l’Auditori Municipal de la Ràpita, la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals (FCJEDT) organitza la 1a Gala del Joc Tradicional. Aquesta gala serà el punt de trobada de totes aquelles persones que no han perdut mai les ganes de jugar i de compartir, i farà un reconeixement a entitats i particulars relacionats amb els jocs, esports i deports tradicionals.

Els premis es lliuraran com a reconeixement en les següents categories: aniversari, entitats que celebren dates rodones i que han mantingut i mantenen viu el joc tradicional; una vida dedicada al joc, molts jocs ens han arribat gràcies al fet que en temps difícils algú els han mantingut vius o gràcies al fet que algunes persones han treballat per la seva recuperació i difusió; amics del joc tradicional, a persones que tot i no estar vinculades a cap entitat ni modalitat de joc tradicional han treballat i treballen per a la difusió del joc tradicional; reconeixement a títol pòstum a persones que ens van deixar i que van treballar per a la difusió i coneixement de les pràctiques lúdiques d’arrel; entitats amigues, per estrènyer lligams amb entitats que no són de la federació, però que estan vinculades al món del joc i que serveixen d’exemple.

La Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals (FCJEDT) és una xarxa d’associacions que treballen per a la màxima difusió d’aquelles pràctiques lúdiques tradicionals. Jugadors i jugadores, infants, adults, gent gran, dones, homes tota persona ha jugat i moltes continuen jugant tota la vida. Joc és cultura, i el joc tradicional és comunitat.

A la gala hi assistiran el delegat del Govern a l’Ebre, Albert Salvadó; el delegat Territorial de l’Esport de la Generalitat, Joan Barberà; la directora Territorial de Cultura, Victòria Almuni; l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós i la regidora de Cultura, Erika Ferraté.

Cartell

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -