14.3 C
Amposta

La Policia Local de la Ràpita tancarà diversos accessos al municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Davant de la segona setmana de confinament i davant de l’augment de casos de contagis de COVID-19 que s’aniran coneixent els pròxims dies, la Comissió de Seguiment de la crisi del coronavirus de la Ràpita ha decidit endurir les mesures que ja ha posat en marxa l’Ajuntament per tal de limitar al màxim imprescindible els desplaçaments de la ciutadania.

Així, les dependències de l’Ajuntament tanquen completament al públic després que aquest dilluns s’hagi aprovat un decret d’alcaldia que ordena realitzar l’atenció ciutadana únicament de forma telefònica i telemàtica i mantenir, només els serveis de la Policia Local i la Brigada Municipal.

Tots els empleats municipals, excepte els dels serveis abans mencionats, treballaran a distància des de les seves llars i no podran desplaçar-se a l’Ajuntament a no ser que siguin requerits expressament. Aquesta mesura s’afegeix a la ja presa el divendres 13 de març de tancar tots els equipaments municipals i de limitar a l’atenció ciutadana l’obertura de la Casa de la Vila.

D’altra banda, la Policia Local procedirà a tancar en les pròximes hores diversos accessos per carretera a la localitat. L’objectiu és poder concentrar els controls policials en menys punts i limitar de manera més efectiva el desplaçament de persones per motius no justificats

“La millor medicina que tenim en aquests moments és quedar-nos a casa, confinar-mos a casa i evitar tots els desplaçaments innecessaris i aquells que ho siguin i, si podem, posposem-los”, ha dit l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, qui ha signat aquest dilluns al matí el decret de les noves mesures.

L’alcalde també ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania de la Ràpita a seguir resistint davant les setmanes que encara queden per superar aquesta greu crisi. Caparrós ha demanat també responsabilitat pel que fa a la difusió d’informacions falses, no verificades o rumors, tot recordant la necessitat d’informar-se sempre pels canals oficials de les administracions públiques com les de l’Ajuntament de la Ràpita (xarxes socials i Ràdio Ràpita) així com les de la Generalitat de Catalunya (Protecció Civil, Salut, Mossos d’Esquadra…). “Totes les institucions estem fent un seguiment al minut, per tant totes aquelles novetats que hi hagi de nous positius, de noves mesures, estarà comunicada per canals oficials. És una situació difícil de gestionar, per això evitem empitjorar la situació fent circular rumors”.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -