14.3 C
Amposta

La Policia Local d’Amposta amplia plantilla i busca nous agents

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La Policia Local d’Amposta acaba de convocar set places d’agent de funcionari de carrera que reforçaran el cos policial. Majoritàriament es tracta de places que han de cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc durant els últims mesos i millorar, així el servei que s’ofereix a la ciutadania. En aquest sentit, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, assenyala que «es continua apostant per millorar el cos de Policia Local, aquest cop traient noves places». «Ens permetran refermar el model policial que hem estat impulsant els darrers anys», afegeix Tomàs. «Un model de policia de proximitat, que s’apropi cap a una policia pedagògica i correctora i s’allunyi de la imatge de policia sancionadora», afegeix el regidor de Governació, Miquel Subirats.

A aquestes set places hi poden accedir persones majors d’edat amb la ciutadania espanyola, títol d’educació secundària obligatòria o equivalent, que no hagin estat condemnats per cap delicte, no patir cap malaltia i tenir una alçada mínima d’160 cm per a les dones i 165 cm per als homes. Les bases es van publicar ahir al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i hi ha vint dies hàbils i hi ha vint dies hàbils des de la publicació que es realitzarà en breu al BOE per poder inscriure’s a l’oferta. La data de les proves sortirà publicada al mateix temps que es publiqui la llista d’admesos i exclosos.

Amb la incorporació d’aquests set agents, prevista per al segon trimestre de l’any, el cos policial disposarà de 39 agents.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -