14.3 C
Amposta

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia demana formar part del desmantellament del Castor

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia ha demanat al Ministeri per la Transició Ecològica ser declarada com a part interessada en tot el procés de desmantellament de les instal·lacions del projecte Castor d’emmagatzematge de gas natural.

Així mateix, han demanat informació sobre el calendari previst per a l’inici dels treballs de desmantellament, i dels tràmits on cada administració competent ha d’intervenir, així com els terminis per fer-ho. De la mateixa manera, han sol·licitat que se’ls informi sobre el termini dels afectats pel pas del gasoducte terrestre, perquè
puguin demanar les indemnitzacions pels danys i perjudicis causats en les seues finques, donat que en el seu dia se’ls van imposar un seguit de servituds que, ara mateix, tot i haver-se dictat ordre de tancament, ningú els ha informat de res.

La plataforma també ha sol·licitat un aclariment respecte de l’anunci publicat al BOE núm. 269, de data 8 de novembre de 2019, de publicació de l’acord del Consell de Ministres, de 31 d’octubre de 2019, per la qual es posava finalització a la hivernació de les instal·lacions, i s’acordava el seu desmantellament, així com el segellat i abandonament definitiu dels pous, donat que no es concreta res pel que fa a les instal·lacions terrestres, situades a Vinaròs.

Igualment, han demanat informació sobre els costos repercutits, amb caràcter anual, en el rebut del gas d’un consumidor mitjà, perquè diuen que la població té dret de conèixer els detalls d’aquests costos.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -