14.3 C
Amposta

La Plataforma en Defensa de l’Ebre col·labora amb el Banc dels Aliments per ajudar les famílies més vulnerables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha decidit fer un donatiu de més de 700 quilos d’aliments a la delegació ebrenca del Banc dels Aliments per tal d’ajudar a les famílies més vulnerables del territori en aquests moments tan durs a causa de la situació actual amb la coronavirus.

El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha volgut mostrar el seu agraïment a la PDE i ha explicat que “hem acordat que la donació fos de llet i llegum cuit ja que la llet és un producte molt necessari i se’n consumeix molta diàriament i el llegum cuit és un producte primordial per aquelles famílies que no tenen recursos ni per cuinar el menjar”. En aquesta línia Ologaray ha explicat que “repartirem aquests aliments immediatament a les entitats per tal que puguin fer-los arribar a les famílies més necessitades del nostre territori”.

El portaveu de la PDE, Joan Antoni Panisello, ha manifestat que “pot resultar estrany que una plataforma que demana donacions ara vulgui donar, però des de la PDE tenim molt clar que davant aquesta greu emergència volem ajudar a les famílies del territori que més ho necessiten i per això hem decidit destinar el pressupost de les activitats que no podem realitzar al Banc dels Aliments”. “Fem pública aquesta donació en la voluntat que més entitats, empreses i sectors del nostre territori siguin conscients de la tasca realitza el Banc dels Aliments i també puguin col·laborar-hi”, ha conclòs el portaveu.

El Banc dels Aliments segueix duent a terme la seua activitat arran del coronavirus i les previsions apunten que en els propers mesos s’haurà d’intensificar l’ajuda alimentària degut a la crisi econòmica derivada de la pandèmia. Per això des de l’entitat recorden que serà necessària la col·laboració de tothom per minimitzar l’impacte de la crisi sobre les famílies més vulnerables.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -