14.3 C
Amposta

La morenca Irene Porta es converteix en concusrant d’Objectiu Paki 3

Irene Porta competirà amb altres 9 candidats d’altres televisions locals de Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dia 28 a les 22h comença la tercera edició del talent show musical de joves
“Objectui Paki”. Enguany hi participen les televisions locals de La Xarxa i totes emetran el programa de manera simultània. La candidata proposada per Canal TE, la riberenca Irene Porta, ha estat seleccionada per entrar a concurs i s’ha convertit en una de les 10 concursants del programa.

Amb només 18 anys ja n’acumula 14 de formació continuada a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre i ha fet diversos concerts de lírica acompanyada i en solitari. És una apassionada dels musicals i també del món de la dansa. La seva entrada al concurs la complementarà amb els seus estudis del grau de Psicologia a la Universitat Rovira i Virgili, on està cursant el seu primer any de carrera.

‘Objectiu Paki 3’ comença el dia 28 a les 22h amb el programa #SenseFiltres on els espectadors podran veure les convivències a la casa de Cardedeu entre els concursants. Allí seran formats i assajaran les gales que es faran en directe cada dues setmanes. Així doncs, la primera gala tindrà lloc el 4 de febrer a les 22h en directe des dels estudis de Ràdio Televisió de Cardedeu. La gala es podrà veure en directe per totes les televisions locals de La Xarxa inclòs Canal TE.

Una minisèrie per descobrir Irene Porta

L’Estret de Magallanes estrena avui dilluns 23 de gener una minisèrie a través de la qual es podrà conèixer la vida de la Irene Porta. L’objectiu del format és apropar la cantant morenca a tots els espectadors per conèixer el seu dia a dia i descobrir els seus gustos i les seves aficions. A la minisèrie hi participen familiars, amics i professors que també aporten un punt de vista sobre la concursant.

Els continguts seran exclusius en televisió fins a la seva estrena i després es convertiran en un multimèdia transversal a través d’Instagram i TikTok on seran adaptats per la seva respectiva difusió. Amb això Canal TE farà també una aposta cap al públic jove per comunicar de forma transversal i amb un llenguatge adequat en funció de la plataforma a través de la qual es llenci el missatge.

L’Ajuntament de Móra d’Ebre, al costat d’Irene Porta

Només conèixer la notícia que Irene Porta es convertia en concursant de la tercera edició d’Objectiu Paki, l’Ajuntament de Móra d’Ebre es va posar en contacte amb ella per fer una recepció oficial al consistori on la va rebre l’alcalde, Rubén Biarnés.

L’ajuntament ha ficat a disposició de la concursant i de Canal TE totes les eines de difusió de les que l’ajuntament disposa per tal de fer ressò del programa i de la promoció que se’n derivarà per fer les campanyes de votació popular que poden convertir a Irene Porta en guanyadora d’Objectiu Paki 3.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -