14.3 C
Amposta

La llotja de peix de Deltebre pretén ser la més moderna de Catalunya

El projecte suposa una inversió de 800.000 euros i un termini d'execució de nou mesos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La llotja de peix del port fluvial de Deltebre és un edifici molt demandat pel sector pesquer que permetrà fer la subhasta del peix, la manipulació i la distribució dins del mateix recinte portuari en què l’Administració portuària invertirà 800.000€, amb un termini d’obres de nou mesos.

El secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín ha explicat que aquesta llotja serà la llotja més moderna de Catalunya:

L‘alcalde de Deltebre, Lluis Soler, ha assegurat que aquesta llotja ha estat reclamada durant molts anys:

 

El projecte preveu fer tres zones diferenciades amb un espai per a la recepció del peix amb una sala de subhastes amb grades, una sala de manipulació de peix i un espai per a la distribució dels productes pesquers. També es crearan espais annexos per encabir una cambra frigorífica i el magatzem de caixes. A més, es farà un tercer espai administratiu per a les oficines de la Confraria de pescadors de Sant Joan i una sala de reunions.

El nou equipament disposarà d’un bar-restaurant des d’on es podrà promocionar el turisme gastronòmic, la cultura marinera i donar prestigi a la gastronomia catalana i la dieta mediterrània amb el peix de proximitat. De pas els visitants aixi com les vistes de la desembocadura de l’Ebre.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -