14.3 C
Amposta

La Jana acull la primera trobada d’Urban Sketchers

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest diumenge, des de dos quarts d’onze del matí, l’Ajuntament de la Jana, Urban Sketchers del Maestrat i Olis Cuquello organitzen la primera trobada d’Urban Sketchers; una activitat força desconeguda pel gran públic que es celebrarà en l’entorn de les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas de la Jana.

Exemples de dibuixos de la ciutat de Tortosa fets per USK / Font: USK Terres de l’Ebre

La jornada, celebrada en el marc de la Fira que es realitzarà l’últim cap de setmana d’octubre, presenta aquest any com a novetat aquesta primera trobada de USK. Desconegut per molta gent, l’Urban Sketchers és un col·lectiu d’artistes de tot el món que dibuixen els pobles i ciutats on viuen i els llocs on van de viatge. En aquesta ocasió, el lloc escollit per l’Ajuntament de la Jana han estat les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas; un espai que compta amb l’entorn característic de l’arquitectura rural valenciana de pedra en sec.

Cartell de la trobada USK / Font: Ajuntament de La Jana

Des del municipi del Baix Maestrat, el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova, ha volgut convidar a la gent de les Terres de l’Ebre i voltants, i especialment als USK del Maestrat i de les comarques veïnes, a participar d’aquesta activitat per visitar un lloc tan emblemàtic de la població com són es oliveres mil·lenàries del Pou del Mas. “Pensem que aquesta activitat ajudarà a promocionar la Jana, ja que aquests dibuixos després es compartixen per internet i fan que arribi a un públic molt ampli”, ha indicat el portaveu.

Redacció: Jordi Gaya

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -