14.3 C
Amposta

La Guàrdia Civil localitza un punt de narcotràfic a la Comunitat Valenciana amb un detingut resident a Deltebre

L'organització es dedicava a la introducció i distribució de grans partides de droga amagant-la en immobles de La Vall d'Uixó per a una posterior distribució

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Civil de València ha donat un nou cop a les organitzacions dedicades al Tràfic de Drogues que pretenen establir-se a la Comunitat Valenciana. Mesos enrere, la Guàrdia Civil va detenir un grup que operava a Requena (València) i la setmana passada a una nova organització radicada a La Vall d’Uixó (Castelló).

La investigació va ser desenvolupada per l’Equip de Delinqüència Organitzada i Antidrogues de la UOPJ de la Guàrdia Civil de València, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil de La Vall d’Uixó. L’organització es dedicava a la introducció i distribució de grans partides de droga amagant-la en immobles de La Vall d’Uixó per a una posterior distribució. S’han realitzat nombrosos registres domiciliaris a La Vall d’Uixó i s’han intervingut 5 vehicles i 2 armes de foc.

L’operació s’ha saldat amb la detenció de 5 persones de nacionalitat espanyola (3 homes i 2 dones), 4 d’ells residents en aquesta localitat i un a Deltebre (Tarragona), la incautació de 42 fardos de haixix que van donar un pes total de 1800 kg i 3000 euros en efectiu. Se’ls imputa un delicte de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. Els detinguts van ser posats a disposició judicial havent tots ells ingressats a presó. Amb aquestes detencions, aquest grup del sud de Castelló ha quedat totalment desarticulat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -