14.3 C
Amposta

La gerent de Cítrics Terres de l’Ebre viatja a Brussel·les per ampliar la xarxa de dones en l’àmbit rural i del mar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dijous 21 de novembre Begoña Amorós, gerent de CÍTRICS TERRES DE L’EBRE, SAT CAT ha participat a la trobada efectuada a Brussel·les amb la Delegació del Govern de Catalunya davant la UE. L’expedició encapçalada per les presidentes de les Associacions de dones rurals i dones del mar acompanyades per les dinamitzadores del Departament d’Agricultura, van ser rebudes per la Delegada del govern de Catalunya davant la UE , sra. Meritxell Serret Aleu.

En aquesta trobada es van exposar les bones pràctiques en projectes liderats per dones als àmbits rurals i marítims. Així mateix van tenir contacte amb la senyora Roxana Vilcu, representant de la Xarxa Europea de Desenvolupant Rural. En aquesta reunió es van posar les bases per a crear una xarxa europea que aplegui totes les Associacions de dones en l’àmbit rural.

L’Associació de Dones del Món Rural de Catalunya és la única associació d’aquest tipus a nivell europeu. La seva finalitat és de donar veu a les dones que treballen al sector agrícola, ramader i forestal. Poder participar en les polítiques del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, participar en les taules sectorials del sector i donar veu i apoderament a les dones del sector primari. Al finalitzar la jornada es va realitzar una visita al Parlament Europeu.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -