14.3 C
Amposta

La Generalitat obre la primera convocatòria de Fons Next Generation per a la digitalització del comerç

Els ajuts es podran sol·licitar a partir del 15 de desembre i fins el 19 de gener de 2023

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Empresa i Treball ha anunciat aquest dimecres l’obertura de la primera convocatòria del Fons Next Generation EU per a la digitalització i sostenibilitat del sector comercial. La primera ajuda serà de 7,5 milions d’euros, que durant el primer trimestre de l’any que ve es complementarà amb una altra de 7,5 milions d’euros més. Els interessats en acollir-se als fons podran iniciar els tràmits a partir d’aquest dijous i fins al 19 de gener del 2023 a les dues de la tarda. L’ajut es concretarà en una aportació única per persona beneficiària de fins al 80% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 75.000 euros i una inversió mínima de 2.000 euros.

S’hi podran acollir persones autònomes, petites i mitjanes empreses comercials titulars d’un establiment de comerç al detall i les entitats associatives de comerç i associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Segons el Departament d’Empresa i Treball, els 15 milions en ajuts es complementaran als previstos en el Pla Anual del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del 2022, que recentment s’ha ampliat fins arribar als 11,7 milions d’euros.

Els projectes que podran optar a les ajudes són els relacionats amb noves tecnologies enfocats a la millora de diferents àrees de l’estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de l’experiència de compra; les accions vinculades a la transformació del punt de venda i que incideixen en la digitalització del comerç, i les accions vinculades a la sostenibilitat i a l’economia circular enfocades a l’ús de les noves tecnologies per disminuir els costos i l’impacte mediambiental de la distribució comercial, entre d’altres.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -