14.3 C
Amposta

La Galera, seu de la primera formació de videojocs a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Viver d’Empreses de la Galera, al Montsià, acollirà aquest mes d’octubre la Formació en Disseny de videojocs, videoart i autoocupació amb 15 places disponibles. Aquest curs està impulsat per la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Montsià. En total tindrà una durada de 300 hores, 225 de formació i 75 d’autoocupació. Poden inscriure’s les persones d’entre 16 i 29 anys que estiguin inscrites a Garantia Juvenil com a demandants d’ocupació i que visquin en municipis rurals de la província de Tarragona amb menys de 5.000 habitants o que hagin perdut població durant els darrers 10 anys. Es pot consultar el llistat aquí.

El curs consistirà a dissenyar videojocs a través de la gamificació, la programació gràfica, el modelatge 3D, l’story telling, la interacció i el disseny d’interfícies. Camilo Reverté, tècnic d’ocupació juvenil del Montsià explica que “busquem persones joves apassionades pel sector del videojoc i disciplines com el disseny gràfic, la programació, la informàtica o la música”. El curs és gratuït i les persones participants que s’hagin de desplaçar podran rebre un ajut econòmic de 13,45 €/dia, i fins a un màxim de 807 euros durant tota la formació.

“Al Montsià ja fa temps que s’està impulsant el sector del videojoc com a motor econòmic, innovació i retenció del talent a la comarca. De fet, el territori compta amb experiències reals en el desenvolupament de videojocs i l’oci digital. Tenint en compte que la formació també promourà la iniciativa emprenedora creiem que és una gran oportunitat impartir aquest curs a la comarca”, apunta, Sònia Tomàs, consellera comarcal de Joventut al Montsià.

Les inscripcions als cursos es podran realitzar del 20 al 30 de setembre a la Seu Electrònica de la Diputació.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -