14.3 C
Amposta

La Fundació ‘la Caixa’ comença un servei d’assistència psicològica per al personal sanitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació ‘la Caixa’ posa en marxa un servei d’assistència psicològica per a personal sanitari implicat en la lluita contra la COVID-19. Aquesta atenció, d’accés totalment gratuït, vol contribuir a pal·liar la sobrecàrrega emocional dels professionals que s’encarreguen d’atendre pacients amb coronavirus.

Es pot accedir a ell a través del telèfon 900 670 777, en horari d’atenció de 9 a 22 hores, els set dies de la setmana. En una primera fase de desenvolupament s’espera atendre unes 1.000 trucades diàries, procedents de tot l’Estat.

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, ha explicat: “Volem donar suport, d’aquesta manera, als àngels anònims que s’estan deixant la pell en la primera línia d’intervenció per lluitar contra la malaltia del coronavirus. El nostre objectiu, i el de l’equip de psicòlegs que estarà a la seva disposició, és fer més suportable, en la mesura del possible, la imprescindible i inestimable tasca que estan duent a terme en una situació tan delicada com l’actual”.

La iniciativa se suma a les accions que la Fundació ”la Caixa” ha posat el marxa per donar resposta a la pandèmia de la COVID-19, tant en l’àmbit social, reforçant els seus programes d’atenció a persones amb malalties avançades i de lluita contra la pobresa infantil, com en el camp de la recerca científica.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -