14.3 C
Amposta

La Fundació Infantil Ronald McDonalds organitza una carrera virtual solidària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant els gairebé dos mesos de confinament són moltes les curses, iniviatives, que han anat sorgint arreu del territori per tal de despertar la part més solidària de les persones en un moment de dificultat en què s’ha d’estar unit, com és el moment de la crisi provocada perl coronavirus.

Una nova iniciativa és la que ha impulsat la Fundació Infantil Ronald McDonald, fundació que treballa tots els dies de l’any per millorar de forma directa la salut dels nens. Es tracta d’una carrera virtual solidària per tal de recollir fons per comprar material sanitari per als nens i nenes i les seves famílies que conviuen a lles Cases Ronald McDonald d’Espanya.

En aquesta cursa, que tindrà lloc el dissabte 9 de maig a les 10:00 hores a través del grup de Facebook CARRERA SOLIDARIA VIRTUAL Fundación Infantil Ronald McDonald http://t.ly/OIOr, es pot escollir l’esport, disciplina, distància i lloc on cadascú la realitzarà. Les persones es poden inscriure i comprar el seu drosal a http://t.ly/et78, amb el preu que vulguin.

El locutor estrella Victor Hugo Ramos Hernández serà l’encarregat de donar el tret de sortida.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -