EbreNotícies

La donació és un gest per la vida

El pròxim dijous 13 de juny se celebra a Tortosa la Jornada del Dia del Donant

  • Tindrà lloc a la Sala Terres de l’Ebre de l’Edifici de la Generalitat de les 16h a les 19h i comptarà amb la participació de receptors i familiars de donants.
La Regió Sanitària Terres de l’Ebre, conjuntament amb l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), el Banc de Sang i Teixits, i l’Institut Català de la Salut Terres de l’Ebre organitza per al pròxim dijous, 13 de juny la Jornada del Dia del Donant a les Terres de l’Ebre “La donació, un gest per la vida, un gest per agrair”.
Aquesta jornada comptarà amb la participació d’Enric Contreras, director dels serveis hospitalaris del Banc de Sang i Teixits i de Núria Vilanova, responsable de donació del Banc de Sang de Tarragona-Terres de l’Ebre, amb la conferència “De les persones per a les persones”. Seguidament, Jaume Tort, director de l’OCATT i Joana Domingo, coordinadora de trasplantaments a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta parlaran sobre “La donació d’òrgans i teixits a Catalunya i a les Terres de l’Ebre”. Roser Vallès, responsable de promoció del Banc de Sang i Teixits i Assumpció Pons, supervisora d’infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta parlaran sobre “Donar per millorar la qualitat de vida”.
Finalment, es realitzarà una taula d’experiències dels receptors en òrgans, teixits i sang i familiars de donants d’òrgans i teixits. Aquesta taula serà moderada per Ramon Claramonte, excoordinador de trasplantaments de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Un col·loqui finalitzarà aquesta trobada d’agraïment i de reconeixement als donants de les Terres de l’Ebre.
Aquesta jornada està oberta a la participació d’entitats, usuaris i públic en general que estigui interessat en la donació.
Redacció – V. Ll.
Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close