14.3 C
Amposta

La diputada ebrenca Irene Negre desvela què votarà a la consulta de Junts

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 6.465 afilats de Junts per Catalunya podran votar dijous i divendres si volen continuar al govern, sortir-ne o prefereixen no pronunciar-se al respecte deixant el vot en blanc. Així ho ha decidit l’executiva del partit en una reunió.

“Vols que Junts continuï formant part de l’actual Govern de la Generalitat de Catalunya?”, diu la pregunta, que va precedida per un preàmbul on s’esmenta els “incompliments” d’elements “centrals” de l’acord de govern amb ERC i la formulació de “propostes” a Aragonès que “fins al moment no han estat acceptades per ERC”.

Aquest és el tema més destacat en la política catalana d’aquests dies, però també a les Terres de l’Ebre. Qui s’ha pronunciat en referència a aquesta consulta ha estat la diputada aldeana de Junts al Parlament, Irene Negre, qui ha deixat clar que votarà “sí”, en la mateixa línia que s’han manifestat consellers com Victòria Alsina o Jaume Giró, però també ha dit que votarà “sí” l’expresident de l’ANC i exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez. L’altra diputada ebrenca de Junts, Mònica Sales, portaveu del partit al Parlament, encara no s’ha manifestat.

Segons ha pogut saber Imagina Ràdio per fonts pròximes al partit, la majoria de càrrecs electes de Junts a les Terres de l’Ebre estarien a favor de seguir al govern, com els directors i directores territorials, Joan Juan, director territorial de Justícia, Lídia Pino, directora de Polítiques Digitals i Territori, Joan Nin, director de Salut, Mercè Miralles, directora d’Economia i Hisenda, Felip Monclús, director de Drets Socials, Ruth Martí, directora de Joventut i Batiste Forcadell, director del COMEBE. També estarien alineats en aquest sentit els presidents comarcals del partit, Elena Queralt (Montsià), Marta Fucho (Baix Ebre) i Quim Miralles (Terra Alta).

Està previst que els resultats provisionals de la consulta s’anunciïn el mateix divendres a la tarda o al vespre. Tanmateix, es donarà un marge de 24 hores per confirmar els resultats definitius.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -