14.3 C
Amposta

La Diputació assegura la importància de la millora de la via que uneix la Ràpita, Poblenou i les Salines

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Diputació de Tarragona preveu redactar el projecte de millora i ampliació de la carretera T-2021 entre Sant Carles de la Ràpita, el Poblenou del Delta i les Salines en paral·lel als tràmits d’incorporació d’aquest vial a la xarxa de carreteres de l’ens. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha fet aquest anunci en una entrevista concedida al Canal Terres de l’Ebre amb motiu d’una visita que ha fet avui a Tortosa.

Llauradó ha assegurat que la millora integral d’aquesta via és absolutament necessària i important per a la seguretat viària de la zona i per això contempla adjudicar la redacció del projecte mentre es fan els tràmits de canvi de titularitat i s’aprova, per part de la Generalitat, el Pla Zonal de la xarxa de carreteres de la Diputació (2020-2035). La presidenta de la Diputació estima que les obres podrien executar-se a finals d’aquest mandat o principis del següent.

Actualment aquesta carretera del delta de l’Ebre, de 12,5 quilòmetres de longitud, té categoria de camí municipal i la titularitat correspon als ajuntaments d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, que hauran de cedir-la per mitjà d’un conveni a la Diputació de Tarragona. Tot i l’elevat trànsit que suporta, especialment els mesos d’estiu, aquesta via està molt deteriorada, és força estreta, no té vorals i és elevada.

En l’entrevista a Canal Terres de l’Ebre, Llauradó també ha explicat que en aquest mandat es contemplen actuacions de millora a dues carreteres més del delta de l’Ebre, que són de titularitat de la Diputació. Es tracta de la YV-3408 de l’Ampolla a Deltebre i la TV-3401 d’Amposta a Sant Carles de la Ràpita. En aquesta última es contempla guanyar amplada i fer rotondes a diverses interseccions.

Font: Ebredigital.cat

Redacció- J. J. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -