14.3 C
Amposta

La Diputació ajudarà els pobles petits a mantenir els serveis bàsics

Els objectius son afavorir el benestar de la població i frenar el despoblament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dotar els municipis petits de comerços i serveis bàsics per millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament. Amb aquest doble objectiu la Diputació de Tarragona posa en marxa una nova línia d’ajuts dotada amb 100.000 euros. Aquesta iniciativa permetrà als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per adequar-hi espais de venda al detall que també puguin oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.

La convocatòria d’aquests ajuts ja està oberta i fins al proper 1 d’agost es podran presentar les sol·licituds. Els ens locals de menys de 1.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès ja poden consultar les bases i presentar les seves sol·licituds a través de la guia de serveis.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. En aquests espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -