14.3 C
Amposta

La CUP Deltebre comença un cicle de formacions per explicar els fonaments polítics de la CUP

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Espai Ebre Terra a Deltebre ha estat, aquest dissabte, l’inici del cicle de formacions que ha organitzat la CUP Deltebre per als pròxims mesos. Segons ha detallat Àlex Aliau, membre de la CUP Deltebre, “pretenem donar a conèixer a la gent quins són els eixos principals de la CUP, és a dir, volem explicar què és la CUP i quines són les nostres bases ideològiques”.

El tret de sortida d’aquest cicle ha estat el feminisme. El col·lectiu Cau de Llunes, Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona, i Laia Estrada, regidora de la CUP de Tarragona, han participat d’aquesta jornada per tal de detallar què és el feminisme, per una banda, i per l’altra, com la CUP articula la seua política al voltant de la lluita feminista i alliberament sexual i de gènere per tal de “superar l’actual model heteropatriarcal i de discriminació per motius de gènere o opció sexual, assolir la corresponsabilitat de les tasques reproductives i de cures i lluitar per la igualtat de drets i de salaris”.

A partir d’aquí, el cicle de formacions continuarà amb els altres eixos que defineixen la CUP, com són: el socialisme i anticapitalisme, l’assemblearisme, l’alliberament nacional i social dels Països Catalans, la Unitat Popular, la defensa del territori i l’internacionalisme.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -