14.3 C
Amposta

La CUP Tortosa creu que les polítiques d’igualtat implementades a la ciutat son “totalment insuficients”

La CUP Tortosa porta al pròxim ple propostes en matèria de feminisme

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La CUP Tortosa presentarà una moció al pròxim ple amb motiu del 25N, Dia Internacional contra les violències masclistes. En roda de premsa, els cupaires ha explicat algunes de les propostes del seu grup per a millorar les polítiques d’igualtat de la ciutat, que han titllat de “totalment insuficients”. Algunes de les quals son la contractació d’una tècnica d’igualtat, contractar espais publicitaris en els mitjans locals per fer difusió dels serveis d’atenció a la dona, establir clàusules per evitar l’escletxa salarial entre homes i dones als contractes i licitacions que efectuï el consistori o iniciar un procés d’avaluació per conèixer el nivell d’execució del Pla Municipal de prevenció i abordatges de les violències sexuals a l’espai públic i entorns d’oci i festius.

Selene Alberich, membre de l’assemblea de la CUP a Tortosa, ha reclamat la necessitat d’implementar polítiques “realment” feministes i que vagin a l’arrel del problema. En aquest sentit, Alberich ha declarat que les polítiques d’igualtat implementades per l’Ajuntament de Tortosa en molts casos “no van més enllà de les polítiques d’aparador”. També ha denunciat que la majoria de propostes portades per la CUP al ple de l’Ajuntament en matèria de feminisme han estat rebutjades, o en el cas d’aprovar-se no s’han implementat.

La CUP ha recordat que ja son 24 les dones assassinades als Països Catalans i han aprofitat per a denunciat les mancances en el sistema judicial i legislatiu per erradicar les violències masclistes i aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -