EbreEleccions municipals 2019Notícies

La CUP presenta cinc candidatures a les Terres de l’Ebre pel 26M

Estaran a Flix, Móra d’Ebre, Deltebre, Alcanar i Tortosa

Redacció.- Aquest matí la CUP Terres de l’Ebre hem presentat les 5 cinc candidatures amb les que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig a les Terres de les de l’Ebre. Així, estaran presents als municipis de Flix, Móra d’Ebre, Deltebre, Alcanar i Tortosa. Cinc candidatures rupturistes, d’esquerres i d’unitat popular.

Per primer cop són presents a la Ribera d’Ebre, i és que des d’aquest projecte d’Unitat Popular entenen que en les properes eleccions municipals és necessari coordinar esforços per oferir propostes alternatives al model econòmic, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa al nostre territori.

Un model d’espoli, que  per la CUP considera aquestes terres l’abocador de Catalunya i que s’ha construït i imposat molts cops d’esquena a la gent que resideix i vol desenvolupar el seu projecte de vida al territori. El compromisos polítics compartits pel conjunt de candidatures d’unitat popular són: el desenvolupament d’una pràctica política basada en l’assemblearisme, allunyada per tant dels vicis elitistes i les pràctiques caciquils dels partits del règim i amb capacitat per involucrar la gent en la configuració del seu propi futur; la inscripció de l’acció municipalista en un horitzó de transformació social i republicana; i la voluntat de situar en el centre de la política local les persones.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close