14.3 C
Amposta

La creació de l’Oficina d’Escolarització de Deltebre i els premis Terra Fang, punts destacats del ple de febrer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Deltebre celebra demà ple Municipal i entre els punts que es porten a aprovació destaca la reactivació dels Premis Literaris Terra de Fang. El Premi literari arriba a la vint-i-cinquena edició amb canvis a les bases de convocatòria per tal de consolidar aquest certamen literari. Al Ple de dimecres també s’aprovarà la proposta de zonificació escolar per al pròxim curs acadèmic i la creació de l’oficina d’escolarització.

Després d’alguns anys sense celebrar-se el govern municipal de Deltebre torna a convocar enguany els premis Terra de Fang que arribaran a la vint-i-cinquena edició amb canvis. Pel que fa a les modalitats es convocarà la de poesia, la de narrativa breu i la d’autor local, i hi haurà categoria adulta i juvenil. A més, com a novetat, l’editorial Onada Edicions publicarà l’obra guanyadora del premi de Narrativa breu i la guanyadora del premi de Poesia. Anna Giménez és regidora de Foment Cultural:

Un altre punt que es tractarà al ple és l’Impuls de l’Oficina d’Escolarització de Deltebre, la qual naix amb l’objectiu de crear un nou servei d’acompanyament a la ciutadania en relació amb els processos de preinscripció, planificació i seguiment de l’escolarització de l’alumnat de Deltebre. Carlos Serra, tinent d’alcaldia de Deltebre Projecció:

Aquest servei està destinat a totes les famílies que hagin de preinscriure el seu fill per primera vegada, que vulguin canviar de centre educatiu o que hagin d’escolaritzar el seu fill una vegada iniciat el curs escolar. El plenari municipal se celebrarà demà dimecres a les 21.30 hores.

El grup Municipal d’ERC Deltebre ha explicat avui també el seu posicionament davant alguns dels temes que es tractaran al Ple Municipal. Els republicans s’ha posicionat davant la proposta del govern d’ampliar els terminis de fraccionament del pagament dels tributs locals. Per als republicans és un mal símptoma de la pressió fiscal que té la ciutadania de Deltebre. Joan Alginet és el portaveu d’ERC Deltebre:

Redacció – X. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -