14.3 C
Amposta

La Covid-19 va en augment a l’Ebre amb 31 persones ingressades a l’hospital

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La pandèmia a les Terres de l’Ebre ha sofert aquest mes de juny un augment, però és inferior al viscut al mes de maig. Segons la web dadescovid.cat, actualment hi ha 31 persones ingressades amb Covid-19 a les Terres de l’Ebre, un a l’UCI. Això és onze ingressats més que el 27 de maig quan hi havia 20 ingressats, un a la unitat de crítics. L’UCI de l’Hospital de Tortosa registra un ingressat des del 24 de maig.

Des de l’inici de la pandèmia han mort 256 persones a l’Ebre. Enguany les defuncions han anat a la baixa, al mes de gener van morir 32 persones a causa de la Covid-19, al febrer 7, al març 4, a l’abril 1, però al maig van morir 10 persones, unes xifres superiors a les del febrer, i aquest mes de juny se n’ha registrat, de moment, una.

Pel que fa a les dades generals, la pandèmia puja perquè la velocitat de contagi (Rt) és superior a l’1, d’1,31, per damunt de la setmana anterior quan era de 0,95. El risc de rebrot és de 261 punts, més alt que la setmana anterior quan va arribar a 169. De l’11 al 17 de juny es van registrar 221 casos de Covid-19, 38 casos més que la setmana anterior.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -