14.3 C
Amposta

La carrera pel càncer de mama serà del 13 al 19 de juliol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La carrera pel càncer de mama tindrà lloc del 13 al 19 de juliol i serà de forma virtual. Es tracta d’una iniciativa per a recaptar fons per al Projecte EMMA.

Per tal d’inscriure’s s’haurà de fer per mitjà d’una publicació a la xarxa social Facebook:  https://www.facebook.com/projecte.emma.7/posts/304652814273428 i tindrà un cost de 5€. La cursa podrà ser escollida de 10km, 5km o fer durant 30 minuts l’activitat esportiva que es desitji.

Per tal de mantenir informada l’organització s’haurà de dur damunt un dispositiu que acrediti els km, la duració i el dia en què es realitzarà l’activitat. Després de l’activitat s’enviarà una foto que acrediti que l’activitat s’ha efectuat de manera correcta a: hagoloquequiero@gmail.com

No serà una prova competitiva, però als dos millors de la prova de 10 i 5 km segons el cronòmetre, se’ls entregarà el Flamenc Emma de peluix, símbol del projecte.

Tota la informació sobre el Projecte Emma es troba a la pàgina web www.projecteemma.org

El Projecte EMMA és una iniciativa de la Fundació DR. Ferran per a la investigació en càncer de mama, impulsada pel grup d’investigació en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

L’objectiu del projecte EMMA és fer un estudi de profunditat de la resposta immune dels ganglis auxiliars en pacients en càncer de mama.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -