14.3 C
Amposta

La candidatura de l’ampostina Annabel Marcos guanya les eleccions de Junts per l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La candidatura encapçalada per l’ampostina Annabel Marcos ha sortit guanyadora del procés d’elecció de la nova executiva de Junts per Catalunya a la Vegueria de l’Ebre que s’ha celebrat entre el 20 i 21 d’aquest mes de setembre. Aquesta candidatura s’ha imposat a la candidatura liderada per Caritat Garcia. El resultat final ha estat el 72,85% dels vots per la llista de Marcos, mentre que la candidatura de Garcia ha tret el 16,56% dels vots.

Així, després d’aquesta convocatòria d’elecció de càrrecs territorials, la nova executiva de la vegueria de Junts per l’Ebre queda integrada per: Xavier Pallarès, Sisco Vernet, Eva Panisello, Rai López, Laura Domènech, Batiste Forcadell, Marc Anguera i Àngels Llombart.

El resultat d’aquestes eleccions és un aval i un vot de confiança dels afiliats i afiliades ebrencs a l’executiva encapçalada per l’Annabel Marcos, revalidant d’aquesta manera la presidència de la vegueria. En aquesta nova etapa que comença a partir d’ara cal mencionar que s’incorporen a l’executiva ebrenca el tortosí i físic Marc Anguera i l’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart.

Un dels objectius a curt termini d’aquesta nova executiva és ser el partit hegemònic de les Terres de l’Ebre i això implica presentar el màxim de candidatures de Junts a les pròximes eleccions municipals i guanyar el nombre més gran d’alcaldies. Sense oblidar que la finalitat prioritària del partit és arribar aconseguir la independència de Catalunya.

Al mateix temps que s’ha convocat aquest procés d’elecció de la nova executiva de la vegueria, també s’han elegit les executives comarcals ebrenques de Junts. A les executives comarcals del Montsià i la Ribera d’Ebre els militants han estat cridats a votació per validar la nova executiva per ser només una única candidatura.

Així, a la Ribera d’Ebre ha quedat com a president Jordi Jardí que substitueix a l’alcaldessa de la Palma d’Ebre, Marina Rojals. Rojals deixa la coordinació ebrenca per motius familiars, ja que comença una nova etapa per tenir cura d’un nou membre a la seua família. A la nova executiva riberenca s’incorporen el nou alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnès, i l’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart.

Per altra banda, a la comarca del Montsià, la rapitenca Elena Queralt, substitueix a l’alcalde de Masdenverge que renuncia a la presidència, però es manté a l’executiva. A aquesta executiva s’incorpora el planenc i enginyer, Eric Bel.

Mentrestant, a la comarca del Baix Ebre, els afilats i afilades han pogut elegir entre dues candidatures. Una encapçalada per la regidora del Perelló; Marta Fucho i l’altre liderada per la jesusenca, Anna Ribes. El resultat del procés ha estat 57,35% a favor de la llista encapçalada per la Marta Fucho enfront del 38,24% per la llista liderada per Anna Ribes.

Per acabar a la comarca de la Terra Alta no ha fet falta votar perquè s’ha validat automàticament al ser la mateixa executiva i no va presentar-se cap llista alternativa. Continuant, per tant, l’actual president comarcal, l’alcalde d’Arnes Quim Miralles.

Agraïment de la nova coordinadora de Junts per l’Ebre

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -