14.3 C
Amposta

La Cambra de Comerç de Tortosa té nou president

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresari ebrenc Francesc Faiges, pren el relleu de José Maria Chavarria i es postula com a president de la Cambra de Comerç i Navegació de Tortosa. El president sortint de l’ens cameral ja va anunciar fa un parell de mesos que no optaria a la reelecció del càrrec, després de catorze anys al comitè executiu de la Cambra.

Així el nou plenari queda renovat en un 70%, amb 21 empresaris, 7 de les quals són dones. Un fet remarcable donat que l’empresària Cinta Pascual, actual membre del plenari, havia fet pes perquè hi hagués més feminització i regeneració a l’ens.

Val a dir que feia 10 anys que no es realitzaven eleccions a la cambra. Faiges és un empresari de renom al territori i l’avala els 30 anys de dedicació a la indústria agroalimentària amb l’empresa familiar d’olis. Durant l’acte de nomenament tant l’expresident com l’actual president han exposat els seus discursos en una mateixa línia on impulsar el talent jove, la navegació fluvial i reclamar més infraestructures al territori són els punts claus de l’ens.

Faiges també ha insistit que vol que tot el plenari s’unifiqui per treballar plegats. També ha fet èmfasi en el punt estratègic que es troben les Terres de l’Ebre, a dues hores de nuclis potencials com Saragossa, Barcelona, Castelló o València.

Redacció – J. V. G.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -