14.3 C
Amposta

La cadena KFC obrirà a Tortosa el seu primer restaurant a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres, 26 de maig, el Setmanari L’EBRE ha tret en exclusiva aquesta notícia, la qual ha confirmat l’alcaldessa Meritxell Roigé a través de les xarxes socials. La cadena de restaurants de menjar ràpid, Kentucky Fried Chicken (KFC), ha triat Tortosa per a obrir el seu primer local a les Terres de l’Ebre. La marca internacional de pollastre fregit continua amb el seu pla d’expansió a Catalunya i ho farà al costat del supermercat Supeco que està situat a la zona dels Portals.

Actualment, KFC compta amb uns 40 restaurants a Catalunya i la seua obertura comporta, de mitjana, la creació d’uns 30 nous llocs de treball directes. Els locals disposen de dos espais, interior i exterior, i en les últimes instal·lacions s’hi afegeix la novetat del nou disseny dels quioscos digitals, que inclouen, en la part superior, el menú board en versió digital. També ofereixen serveis de delivery mitjançant agregadors, click and collect i un carril KFC Auto per als conductors. Kentucky Fried Chicken se sumarà a les altres marques de menjar ràpid als Portals de Tortosa com McDonald’s i Burger King.

Segons ha informat el Setmanari L’EBRE, KFC ocuparà una part de l’actual espai del pàrquing que hi ha al darrere del Supeco, al costat de la gasolinera. Amb el terreny disponible, els promotors de la inversió tenen previst presentar a l’Ajuntament de Tortosa la corresponent petició de llicència d’obres i posar en marxa el servei en la màxima rapidesa possible.

Amb motiu del Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre, celebrat a Tortosa el passat 13 d’abril, es van donar dades sobre les empreses i llocs de treball creats arran de la posada en marxa dels dos plans parcials desenvolupats als Portals Nord i Centre. Des de 2014, a les empreses locals, i al marge de les comentades implantacions de menjar ràpid, s’hi han sumat marques nacionals com Decathlon, Leroy Merlin, Esclat-BonPreu, Mercadona o Norauto, entre altres. Es calcula que els polígons comercials de l’entrada de Tortosa acullen actualment prop de 500 llocs de treball.

Redacció – Setmanari L’EBRE

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -