14.3 C
Amposta

La 2a Trobada de la Gent Gran Activa a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les persones grans de les Terres de l’Ebre tenen una cita el dimecres 12 de juny a la 2a Trobada de Gent Gran Activa, que tindrà lloc d’11 a 13 hores al parc dels Xiribecs d’Amposta. En aquesta segona edició, la trobada comptarà amb la participació d’altres municipis com Santa Bàrbara, Mas de Barberans, Bítem, l’Ampolla, Camarles, Sant Jaume d’Enveja i Masdenverge. La trobada està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta i la Fundació Siel Bleu sota el lema «L’esport, on els valors guanyen!».

La jornada començarà a les 11 del matí amb la trobada al parc dels Xiribecs, on hi haurà jocs i activitats per a tots els assistents. A més, durant l’activitat hi haurà un esmorzar saludable i s’organitzaran diferents sortejos i entrega d’obsequis per a tothom. Més tard, a les 13.30 hores, la trobada es desplaçarà fns al Restaurant l’Alberg de la Ràpita per celebrar un dinar de germanor i, a partir de les 15 hores, hi haurà servei de ball. La primera edició d’aquesta trobada, l’any passat, va reunir unes 150 persones al passeig de l’Arenal de l’Ampolla, on la gent gran que hi va participar també van poder gaudir d’un matí d’esport adaptat per a la tercera edat.

Amposta compta amb diversos parcs de salut i entorns saludables —a l’Avinguda Aragonesa, al parc dels Xiribecs, al Passeig del Riu o al Passeig del Canal Marítim, entre d’altres— amb màquines per realitzar exercici físic on els ciutadans i ciutadanes poden exercitar-se a l’aire lliure. L’objectiu d’aquests espais és fomentar l’activitat física a l’aire lliure en els diferents espais municipals, el que ajuda a combatre el sedentarisme particularment en la tercera edat.

Font: ebredigital.cat

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -