14.3 C
Amposta

La 29a edició de Nadal Jove de Tortosa obrirà les portes el 22 de desembre al pavelló de Remolins

El Saló Infantil i Juvenil de Tortosa oferirà un ampli ventall de tallers, activitats esportives i atraccions inflables durant les vacances de Nadal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació de Voluntaris de Nadal Jove i l’Ajuntament de Tortosa han presentat la 29a edició de Nadal Jove, el Saló Infantil i Juvenil de Nadal que tindrà lloc del 22 de desembre al 3 de gener al pavelló firal de Remolins. El regidor de Joventut, Víctor Grau, i els representants de l’Associació de Voluntaris de Nadal Jove, Dana Montero i Jonathan Uceda, han presentat les activitats que es podran dur a terme al parc infantil, que compta amb la implicació d’un total de 40 voluntaris.

Quant als tallers infantils n’hi haurà de sis temàtiques diferents: disfresses; pintar cares; plantació de llavors; saló de perruqueria i estètica; cultura popular i pintura. També es podran practicar esports com futbol, bàsquet o bàdminton i una gran zona dedicada a atraccions inflables. “Nadal Jove és un parc infantil de referència a les Terres de l’Ebre, que inclou un ampli ventall d’activitats durant les vacances escolars”, ha explicat el regidor de Joventut.

Pel que fa a l’horari d’obertura de Nadal Jove serà entre les 10.30 i les 13.30 i a la tarda de les 16.30 a les 20.30, a excepció del 25 de desembre i l’1 de gener que el parc només obrirà a la tarda. El preu de l’entrada serà de 4 euros pels infants i de 2 euros pels adults.

A més dels tallers i activitats esportives el Nadal Jove també rebrà la visita del pare Noel i les actuacions de la Tuna Folk, la Colla Gegantera, els Castellers de Tortosa i Llampec Nois.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -