14.3 C
Amposta

La 1a Fira d’Ocupació Online de les Terres de l’Ebre supera totes les expectatives

Amb una participació de 360 persones, 32 empreses importants del territori i 196 inscripcions de joves d’entre 16 i 29 anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Organitzat per la Cambra de Comerç de Tortosa amb la col·laboració del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, i l’Institut de l’Ebre. Aquest dijous 29 d’octubre, ha tingut lloc la 1a Fira d’Ocupació Online de les Terres de l’Ebre. Aquesta activitat que pretén tenir una continuïtat als certàmens que ja realitzaven al territori presencialment, ha sigut en format telemàtic, i ha estat seguida en directe per 360 persones a través de la web firaocupacio.com.

Un total de 196 joves d’entre 16 i 29 anys, van poder presentar currículums i interactuar amb les 32 empreses representades. Una de les actuacions de la fira va ser la participació de 12 empreses que van intervenir presentant projectes i apropant les seves empreses als perfils de la participant.

Tots és participants van poder gaudir al llarg de la jornada de diferents ponències, i interactuar mitjançant el xat en directe. Destacant les ponències de:

  • Paula Rojas: “Elevator Pitch. Sé imán del Talento en 90 segundos“.
  • Eugenia González: ” La comunicació dins de l’àmbit de l’entrevista de feina”.
  • Anna Frixach: “Què sé fer? d’idea a projecte, actitud emprenedora”.

L’objectiu de la Fira d’Ocupació és posar en contacte joves d’entre 16 i 29 anys que busquen feina, i a les empreses que volen contractar joves qualificats. La participació de públic ha estat diversa amb estudiants universitaris, de cicles formatius i demandants de feina amb perfils diversos. I és una actuació cofinançada pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

Les empreses que han participat en la Fira d’Ocupació també han vist en aquesta una oportunitat per als seus negocis. A més de l’intercanvi d’impressions amb les empreses, es pretén captar alumnes acabats de titular i gent formada, i d’aquesta manera evitar la fuga de talent del territori. Les empreses inscrites pertanyen a diferents sectors econòmics com el dels serveis empresarials i financers, l’agroindustrial, el sociosanitari, l’industrial, el turisme o el tecnològic i tenen la seua seu o operen a les Terres de l’Ebre.

La Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tortosa, té una web pròpia que ha estat creada específicament (www.firaocupacio.com), i que tindrà continuïtat per les pròximes edicions que ja estem treballant.

  • La pròxima data de la Fira d’Ocupació serà el dijous 26 de novembre de 2020. En aquesta ocasió comptarem amb la col·laboració de l’ajuntament d’Amposta i del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -