14.3 C
Amposta

Junts presenta les candidatures d’Ulldecona, Santa Bàrbara, Camarles i l’Ametlla de Mar aquest divendres

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres 5 de maig, Junts per Catalunya, bull d’activitat i celebra un conjunt de presentacions de candidatures a les Terres de l’Ebre. La jornada començarà a Ulldecona amb l’arribada de diversos càrrecs orgànics i polítics de Junts per Catalunya. Concretament a les 13 hores, el secretari general de Junts, Jordi Turull, el president del grup parlamentari, Albert Batet, la diputada i portaveu al Parlament, Mònica Sales, la diputada aldeana, Irene Negre, la presidenta de la Vegueria, Annabel Marcos, el secretaria d’organització, Xavier Pallarés, i el responsable de comunicació de Junts a l’Ebre, Batiste Forcadell, acompanyaran el cap de llista de Junts per Ulldecona, Jordi Carapuig, fent una passejada pels carrers d’aquesta vila de l’interior del Montsià.

Aprofitant, l’arribada del secretari general de Junts a Ulldecona, visitarà les instal·lacions d’Uradio, en el qual serà entrevistat. El cert és que el lideratge donat per Jordi Carapuig a la llista de Junts per Ulldecona ha estat una sorpresa, aixecant els ànims a la militància local i que veu amb il·lusió el 28 de maig, esperant remuntar el vol i superar les expectatives inicials.

L’acte a Ulldecona acabarà en un dinar de militants i simpatitzant als Valentins on es presentarà els membres de la llista. A l’acte en concret, intervindran Jordi Turull, Annabel Marcos, Irene Negre, Mònica Sales i el cap de llista per a l’alcaldia, Jordi Carapuig.

Acabat l’acte d’Ulldecona, els simpatitzants i militants de Junts tindran cita a les 19.30 hores al SmartCenter de Santa Bàrbara, on el cap de llista de Junts d’aquest municipi del Montsià, Antonio Ollés, presentarà la llista que la companya per revalidar l’alcaldia el pròxim 28 de maig. Cal dir que Antonio Ollés, de 58 anys i enginyer, tot i ser actualment l’alcalde de Santa Barbarà és el primer cop que es presenta, essent un repte personal aquests comicis.

Canviant de comarca ebrenca i anant al Baix Ebre, concretament a l’Ametlla de Mar, a les 20 hores, al centre SCER, la portaveu i diputada al Parlament de Junts, Mònica Sales, i la cap de llista de Junts de l’Ametlla, Eva del Amo, presentaran la candidatura que l’acompanyarà a les pròximes eleccions municipals i aconseguir que l’Ametlla tingui per primer cop en la història una alcaldessa.

Acabat l’acte de l’Ametlla i sense canviar de comarca, Junts, també presentarà la seva candidatura a Camarles. Aquest municipi de delta, a les 21.30 hores, la cap de llista de Junts, Sandra Zaragoza, presentarà la seva candidatura acompanyada per la diputada, Irene Negre, i per l’exdirector del COMEBE, Batiste Forcadell. En aquest municipi, Sandra Saragossa, té el repte de recuperar l’alcaldia. Repte que encara amb molta il·lusió, amb una candidatura reforçada per assolir aquest objectiu. Cal dir que abans de realitzar aquest acte al Casal d’Avis. La candidatura de Junts per Camarles farà un acte de presentació als Lligallos.

El cert és que Junts per Catalunya, aquestes eleccions, les encara amb l’objectiu de ser la primera força del territori ebrenc. Per assolir aquest fet han presentat llistes a 46 municipis de les comarques ebrenques, representant al 81% dels municipis ebrencs, tal com informava la seva presidenta dies abans, Annabel Marcos, afegint que a hores d’ara, abans de celebrar-se les eleccions ja disposen de dues alcaldies, ja que són l’única força política que es presenta, a la Pobla de Massaluca amb el seu alcalde Antoni Ferré i a la Palma d’Ebre amb Marina Rojals.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -