14.3 C
Amposta

Junts per Santa Bàrbara: “L’expulsió de Crespo era més que necessària per poder recuperar un bon ambient de treball i de confiança”

Junts per Santa Bàrbara ha respost a ERC a través d'un comunicat: "És absolutament fals que l'alcalde Antonio Ollés oferís a la regidora Elena Estarlich incorporar-se al projecte de Junts per Santa Bàrbara"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Santa Bàrbara ha emès aquest dimecres un comunicat contestant al grup d’ERC de Santa Bàrbara, arran de l’expulsió de l’equip de govern del portaveu d’ERC, Manel Crespo, i la posterior renúncia de la regidora, també d’ERC, Elena Estarlich:

– En primer lloc, és evident que el comunicat d’ERC de Santa Bàrbara està escrit des de la rancúnia i el nerviosisme, ja que si no, no s’entendrien una sèrie d’afirmacions que no són certes, o en el millor dels casos serien interpretacions malintencionades. No és la nostra intenció entrar en un intercanvi de retrets, però tampoc volem deixar passar per alt algunes de les coses que es diuen.

– En segon lloc, i tal com vam expressar a l’entrevista emesa per la Plana Ràdio el passat 9 de setembre, la nostra intenció no era la de trencar el pacte de govern amb ERC vigent des de juny de 2019, i renovat el març de 2020. Pensem que la feina feta fins ara conjuntament ha tingut encerts i errors, però en general la considerem positiva per al poble. Per part nostra el pacte hauria continuat endavant, però prescindint de la presència del Sr. Manel Crespo, donat el seu acte de deslleialtat greu en tractar de formar un govern alternatiu. Per tant, aquí l’única unilateralitat existent és l’expulsió del Sr. Manel Crespo, cosa per altra part bastant lògica i de sentit comú. Qui vol tenir de soci, una persona que saps que et vol trair?

– No és cert que no s’hagués parlat d’aquest assumpte. De fet el passat 14 de juny, tan sol 4 dies després de la trobada entre el Sr. Manel Crespo amb el Sr. Joaquim Martí, es va fer una reunió extraordinària de l’equip de govern per tractar aquest greu assumpte. El Sr. Manel Crespo va admetre la trobada, i també la seva proposta al Sr. Joaquim Martí per crear un govern alternatiu a Santa Bàrbara, i l’explicació que ens va donar és que es tractava d’una “prova per detectar filtracions”. La resposta de Junts per Santa Bàrbara va ser que aquesta explicació ens semblava molt poc creïble, i que després d’un període de reflexió ja prendríem la decisió que consideraríem més adient, com així hem fet. Tan poc creïble era l’explicació del Sr. Manel Crespo, que ha hagut de canviar d’excusa, i ara al seu escrit ens diuen que era una “conversa treta de context”.

– Respecte les critiques dirigides cap al Sr. Joaquim Martí, suposem que ja s’encarregarà ell mateix de donar-les resposta de la manera que consideri oportuna. Per part nostra, l’únic que podem dir és que si aquest és el concepte que tenen a ERC de Santa Bàrbara del Sr. Joaquim Martí, encara ens sembla més lamentable i hipòcrita aquest intent de voler aconseguir el seu suport per part del Sr. Manel Crespo per arribar al poder.

– És absolutament fals que l’alcalde Antonio Ollés oferís a la regidora Elena Estarlich “incorporar-se al projecte de Junts”. Sí que és cert que ens hagués agradat que la regidora Elena Estarlich continués formant part de l’equip de govern, perquè com tothom sap, ella es dedica a fer feina, i no entra en aquestes “intrigues conspiratòries” que sembla que tant li agraden al Sr. Manel Crespo.

– El comunicat d’ERC de Santa Bàrbara diu que “la vella política caciquil encara perdura al nostre poble”. Suposem que això ho diuen per l’enorme pressió a què han sotmès a la seva pròpia regidora Elena Estarlich per tal que presentés la renúncia. Potser hauria sigut més honest per part del Sr. Manel Crespo, admetre el seu error, i en lloc d’arrossegar la seva companya, haver presentat ell mateix la dimissió com a regidor, tal com li demanaven alguns dels seus propis votants, per cert.

– Certament, és una llàstima haver arribat a aquesta situació, però pensem que l’expulsió del Sr. Manel Crespo de l’equip de govern era més que necessària per poder recuperar un bon ambient de treball i de confiança i evitar que el poble de Santa Bàrbara sortís perjudicat.

– Esperem per part d’ERC que continuïn treballant pel poble, ara des de l’oposició, i que el Sr. Manel Crespo deixi de costat les lluites partidistes, que poc benefici aportaran al poble de Santa Bàrbara.

– Per acabar li preguntem al Sr. Manel Crespo: “Manel, que buscaves fent tot això? Trobes que calia, havent passat ja més de mitja legislatura?”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -