14.3 C
Amposta

Junts per Catalunya a punt de tancar els nomenaments als Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta quarta setmana de juliol es produeix una bateria de nomenaments de directors de Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre corresponents a les conselleries governades per Junts per Catalunya.

D’aquesta manera el dilluns 19 de juliol prenia possessió, Joan Juan, com a director dels Serveis Territorials de Justícia, fet que ho recordava amb una piulada al seu compte de Twitter afirmant “dia de molta il·lusió i ganes de posar-me al dia per donar un bon servei al Territori”. Cal dir que Joan Juan coneix molt bé aquest departament, ja que és funcionari de carrera del mateix departament de Justícia.

Igualment, el dimarts 20 de juliol el govern de la Generalitat nomena com a director de Salut a les Terres de l’Ebre al doctor ampostí, Joan Nin. Metge molt conegut a la capital del Montsià pel seu tarannà afable i proper. Un cop nomenat, Joan Nin, afirmava “el seu objectiu com a director de Serveis Territorials de Salut ara mateix és lluitar contra la pandèmia del coronavirus, així com millorar la qualitat dels serveis de cara als usuaris ebrencs i ebrenques”.

Així mateix, Durant aquesta mateixa setmana de juliol la jurista i tortosina, Mercè Miralles, serà nomenada al càrrec de directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona. Un fet que representa un gran repte i salt qualitatiu per aquesta llicenciada dret que fins ara ostentava el càrrec de directora Territorial de Serveis d’Empresa i Coneixement a les Terres de l’Ebre. Davant del nou repte que representa el nou càrrec Mercè Miralles comentava “emprenc la nova tasca de direcció encomanada pel govern de la Generalitat amb les mateixes ganes, rigor i eficiència de sempre”. Característiques aquestes molt valorades pel partit independentista que li han valgut a Mercè Miralles per revalidar la seva confiança.

Amb aquests tres nomenaments d’aquesta setmana la formació política, Junts per Catalunya, tanca el “pòquer” de directors de Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre. “Pòquer” format per Lídia Pino, ratificada pel conseller Puigneró, com a directora de Serveis Territorials de Polítiques Digitals i Territori. La riberenca, Lídia Pino, deia “per aquesta nova legislatura continuaré el projecte 2+1 a la C-12, les millores en mobilitat i transport públic a les quatre comarques, a més a més, dels nous repte en matèria de polítiques digitals”, el tortosí i professor, Felip Monclús, nomenat en les setmanes anteriors com a director dels Serveis Territorials de Drets Socials, més els anteriors mencionats: Mercè Miralles, Joan Juan, Joan Nin.

Aquest grup de directors de serveis formaran equip amb el director de l’IDECE, Xavier Pallarès, nomenat el passat 5 de juliol, essent l’home fort del Govern de la Generalitat de la formació independentista al territori ebrenc. La seva experiència i coneixement dels passadissos de les delegacions del Govern de la Generalitat el fan imprescindible i insubstituïble en el dia a dia de la gestió de l’Administració catalana a les comarques ebrenques.

Per últim, l’equip de líders de Junts ebrencs, estaran recolzats per l’ampostina i advocada, Annabel Marcos, com a directora general del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) depenent de la conselleria de Justícia i també de la tortosina, Matilde Villarroya, com a secretaria d’Economia del Govern de la Generalitat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -